WordPress website

Een WEB-bureau dat écht met je meedenkt.

Een website laten maken door WE Bronckhorst betekent samenwerken aan de perfecte website voor jouw bedrijf.

Wij realiseren prachtige websites voor verenigingen, MKB-bedrijven, ZZP’ers als ook grote organisaties. Binnen een korte tijd ben je online vindbaar en door onze kennis van Google en de technische perfecte site helpen wij je aan een toppositie.

Waarom een website laten maken bij WE Bronckhorst?

SNEL

Als je wensen en ideeën bij ons bekend zijn gaan we gelijk voor je aan de slag. Terwijl jij door gaat met je werk zorgt We Bronkhorst ervoor dat je nieuwe site al binnen enkele dagen online staat.

TOEGANKELIJK

Heb je tijdens of na het bouwen nog vragen? Wil je toch nog wat laten veranderen? Onze service stopt niet direct na oplevering Bel ons gerust met je vragen, wij staan altijd open voor verbeteringen en feedback. Ons doel is dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe website voor jouw bedrijf.

BETAALBAAR

Wij snappen heel goed dat je als beginnende ondernemer of vereniging de kosten laag wilt houden. We spreken voor af de prijs en de diensten af zodat je later niet geconfronteerd wordt met hoge kosten. Dus geen onverwachte rekeningen achter af

Een website laten maken zonder verborgen kosten.

ZELF EENVOUDIG BEHEREN

Jouw nieuwe website bouwen wij in het CMS-systeem WordPress. Nieuws toevoegen, foto's wijzigen of een webpagina optimaliseren, het is in een handomdraai door jezelf te doen. Jij houdt de controle. Kom je er even niet uit dan helpen wij je graag.

OPTIMAAL VINDBAAR

Een moderne website door WE Bronckhorst gemaakt is voorzien van belangrijke punten waar een website niet meer zonder kan. Wij zorgen ervoor dat je website SEO vriendelijk is. Je nieuwe website is dan goed te vinden met Google.

RESPONSIVE

Gebruikt je bezoeker een kleine smartphone, tablet of laptop. De webpagina’s worden áltijd perfect weergegeven op alle apparaten.