Programmeren

CMS-SYSTEEM WORDPRESS OF EEN EIGEN CMS?

EEN CMS-WEBSITE LATEN MAKEN

EEN CMS-WEBSITE OF WEB-APP LATEN MAKEN

Bij het ontwikkelen van een website of web-app is de webdeveloper vaak bezig met het programmeren van de site of app. Op die manier komen de gewenste zaken juist te staan en zal de website of web-app uiteindelijk ook visueel worden zoals gewenst. Bij WE Bronckhorst kunnen wij jouw nieuwe website of web-app helemaal op maat en naar wens opstellen in ons eigen CMS. Dit kan op een eenvoudige manier zodat jij zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen, maar er zijn nog steeds talloze mogelijkheden. Een website of web-app zonder al te veel technische zaken kan bij WE Bronckhorst al binnen een week online staan!

 

JOUW NIEUWE WEBSITE OF WEB-APP VAN IDEE NAAR CONCEPT

Wanneer jij een idee hebt voor een website of web-app is het goed om deze ideeën en ook jouw wensen kenbaar te maken. Wij zullen uiteraard een advies geven en ook meedenken in de vormgeving, maar de website of web-app moet uiteindelijk zijn zoals jij het in jouw hoofd hebt. Wanneer we de wensen besproken en inzichtelijk hebben, gaan wij aan de slag met de vormgeving. Wij zullen altijd een aantal pagina's gaan ontwikkelen en vervolgens aan jou laten zien. Wanneer de website of web-app naar wens is zullen we deze online zetten. Onze service stopt pas wanneer jij helemaal tevreden bent!

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil jij graag jouw wensen bespreken en een concept gaan ontwikkelen? Neem dan gerust contact op.

Naast het ontwikkelen van een website of webshop is ook het onderhoud ervan zeer belangrijk. Je wilt immers niet dat jouw website onverhoopt offline moet, omdat er spam of beveiligingslekken op te vinden zijn. Daarnaast is websiteonderhoud ook zeer aan te raden om de kwaliteitseisen hoog te houden en een optimale gebruikerservaring te kunnen handhaven.

JOUW WEBSITE LATEN ONDERHOUDEN DOOR EEN PROFESSIONAL

Wij vinden het onderhoud van jouw website zeer belangrijk. Door wekelijks jouw WordPress website door WE Bronckhorst te laten onderhouden kunnen wij ervoor zorgen dat de plugins up-to-date zijn en blijven. WordPress websites zijn namelijk niet alleen erg populair onder bezoekers, maar helaas ook onder hackers. Daarnaast is het onderhoud ook zeer belangrijk om de snelheid van de website te kunnen blijven garanderen. Op die manier kunnen bezoekers sneller informatie inwinnen en zullen ze langer op jouw website blijven. Wij maken dagelijks een back-up van de website. Op die manier kunnen wij op elk gewenst moment een back-up terugzetten. Iedere maand krijg jij een onderhoudsrapport in jouw mailbox. Zo weet jij meteen wat de actuele gezondheidsstatus van jouw website is!

AANPASSINGEN LATEN DOEN DOOR WE BRONCKHORST

In ons onderhoudspakket is ook 1 uur ondersteuning per maand inbegrepen. Dit betekent dat wij aanpassingen zoals het plaatsen van nieuwe afbeeldingen, teksten wijzigen, het plaatsen van een nieuwsbericht of een blog voor jou zullen doorvoeren. Zo heb jij zelf geen omkijken naar jouw website en kun jij de werkzaamheden volledig uit handen geven. Wel zo prettig!

Blogs over Programmeren

Hieronder zijn de meest de 3 interessante blogs over Programmeren geschreven door onze experts.

Web App of Website: Wat past het beste bij jou?

Ooit in de war geraakt tussen de termen "website" en "web app"? Je bent niet de enige! Laten we het verschil eens duidelijk maken, zodat je de beste keuze voor jouw situatie kunt maken. Web App versus Website: Wat is het verschil? Op het eerste gezicht lijken web apps en websites veel op elkaar. Maar duik je dieper in de techniek, dan zijn ze best verschillend. Kort gezegd: een website is als een online brochure, terwijl een web app interactiever is, zoals een tool of een spelletje. Website in een notendop Een website is een verzameling pagina's vol informatie, foto's en video's. Denk aan een blog of de site van je favoriete restaurant waar je het menu checkt. Pluspunten: Perfect om mensen te informeren. Ideaal om producten of diensten te laten zien. Goed voor reclame en promotie. Minpuntjes: Trends veranderen snel, dus je moet je design up-to-date houden. Te veel advertenties kunnen bezoekers irriteren. Er zijn kosten verbonden aan het maken en onderhouden van een site. Web Apps in een notendop Een web app werkt via je browser en is vaak interactief. Je hoeft niets te downloaden; je gaat gewoon naar de site en je kunt aan de slag. Denk aan webshops waar je kunt winkelen en afrekenen. Pluspunten: Werkt op bijna elk apparaat met een browser. Iedereen gebruikt dezelfde versie, dus geen gedoe met updates. Veel interactiever dan gewone websites. Minpuntjes: Ze staan niet in app stores, dus soms zijn ze lastiger te vinden. Als ze groot zijn, kunnen ze soms wat traag zijn. Je hebt internet nodig om ze te gebruiken. Dus, wat kies je? Er is geen eenduidig antwoord. Het hangt echt af van wat je nodig hebt. Wil je mensen informeren? Ga voor een website. Wil je een interactieve ervaring bieden? Kies dan een web app. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het bij jou en je doelen past!

Nick peters

Eigenaar & Webontwikkelaar bij WE Brocnkhorst

De kracht van maatwerkprogrammering: Casestudies van WebBronckhorst

Programmeren is niet alleen het schrijven van code; het is het vertalen van een visie naar een functionele en efficiënte applicatie. Bij WebBronckhorst geloven we dat elk project uniek is en een op maat gemaakte aanpak vereist. In deze blog duiken we in enkele van onze meest uitdagende projecten en laten we zien hoe maatwerkprogrammering het verschil kan maken. 1. Project A: Een dynamische e-commerce oplossing Uitdaging: Onze klant, een groeiend e-commerce bedrijf, had een platform nodig dat niet alleen duizenden producten kon beheren, maar ook realtime voorraadupdates en geavanceerde zoekfunctionaliteit kon bieden. Oplossing: Ons team ontwikkelde een op maat gemaakte e-commerce oplossing met een krachtige backend die gemakkelijk grote hoeveelheden productdata kon beheren. Door gebruik te maken van geavanceerde zoekalgoritmen, konden klanten snel en nauwkeurig het product vinden dat ze zochten. 2. Project B: Een interactieve educatieve tool Uitdaging: Een onderwijsinstelling benaderde ons met de behoefte aan een interactieve tool waarmee studenten complexe concepten op een visuele en boeiende manier konden begrijpen. Oplossing: We hebben een webapplicatie ontworpen die gebruik maakt van interactieve grafieken, animaties en quizzen. Deze tool heeft niet alleen de betrokkenheid van de studenten verhoogd, maar ook hun begrip van de onderwerpen verbeterd. 3. Project C: Een geautomatiseerd boekingssysteem voor evenementen Uitdaging: Een evenementenbureau had een systeem nodig waarmee klanten online evenementen konden boeken, betalen en hun boekingen konden beheren. Oplossing: Ons team creëerde een naadloos boekingssysteem met geïntegreerde betalingsgateways, automatische e-mailmeldingen en een intuïtief dashboard voor klanten. Conclusie Deze projecten zijn slechts een kleine greep uit de vele op maat gemaakte oplossingen die we bij WebBronckhorst hebben ontwikkeld. Ze onderstrepen het belang van maatwerkprogrammering in het voldoen aan specifieke zakelijke behoeften. Of je nu een unieke uitdaging hebt of gewoon op zoek bent naar een betere manier om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen, ons team staat klaar om je te helpen.

Nick peters

Eigenaar & Webontwikkelaar bij WE Brocnkhorst

De Voordelen van een Digitale Strippendienst voor je Laravel Webapplicatie

Ben je op zoek naar een snelle en efficiënte manier om kleine aanpassingen aan je Laravel webapplicatie te laten maken? Dan is onze digitale strippendienst de perfecte oplossing voor jou! In deze blogpost bespreken we de voordelen van onze digitale strippendienst voor Laravel webapplicaties. Onze digitale strippendienst is een flexibele en betaalbare manier om kleine aanpassingen aan je Laravel webapplicatie te laten maken zonder de kosten van een volledig onderhoudsabonnement. Onze strippenkaarten zijn verkrijgbaar in sets van 10 of 20 en elke strippenkaart kan worden gebruikt voor kleine aanpassingen die niet langer duren dan 45 minuten. Door de strippendienst te gebruiken, kun je efficiënt kleine wijzigingen aanvragen en deze snel laten uitvoeren door ons team van ervaren ontwikkelaars. Een van de voordelen van onze digitale strippendienst is dat je de status van je strippen en aanpassingsaanvragen kunt volgen via je Laravel webapplicatie. Dit biedt complete transparantie en stelt je in staat om de voortgang van je aanpassingsverzoeken te controleren. Onze digitale strippendienst is ook zeer flexibel en biedt de mogelijkheid om de strippen te gebruiken wanneer je ze nodig hebt. Dit maakt onze digitale strippendienst perfect voor kleine wijzigingen die snel moeten worden doorgevoerd. Als je meer wilt weten over onze digitale strippendienst voor Laravel webapplicaties, bezoek dan onze dienstenpagina's Programmeren, Website en Websiteonderhoud. Hier vind je meer informatie over onze onderhoudsabonnementen en digitale strippendienst. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen bij het optimaliseren van je online aanwezigheid!

Nick peters

Eigenaar & Webontwikkelaar bij WE Brocnkhorst

Nick Peters eigernaar van We Bronckhorst

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

of stuur ons een mailtje. Daarnaast is het ook mogelijk om ons contactpagina in te vullen. Graag tot ziens!