CMS-systeem WordPress - WE Bronckhorst

Programmeren

CMS-SYSTEEM WORDPRESS OF EEN EIGEN CMS?

EEN CMS-WEBSITE LATEN MAKEN

EEN CMS-WEBSITE OF WEB-APP LATEN MAKEN

Bij het ontwikkelen van een website of web-app is de webdeveloper vaak bezig met het programmeren van de site of app. Op die manier komen de gewenste zaken juist te staan en zal de website of web-app uiteindelijk ook visueel worden zoals gewenst. Bij WE Bronckhorst kunnen wij jouw nieuwe website of web-app helemaal op maat en naar wens opstellen in ons eigen CMS. Dit kan op een eenvoudige manier zodat jij zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen, maar er zijn nog steeds talloze mogelijkheden. Een website of web-app zonder al te veel technische zaken kan bij WE Bronckhorst al binnen een week online staan!

 

JOUW NIEUWE WEBSITE OF WEB-APP VAN IDEE NAAR CONCEPT

Wanneer jij een idee hebt voor een website of web-app is het goed om deze ideeën en ook jouw wensen kenbaar te maken. Wij zullen uiteraard een advies geven en ook meedenken in de vormgeving, maar de website of web-app moet uiteindelijk zijn zoals jij het in jouw hoofd hebt. Wanneer we de wensen besproken en inzichtelijk hebben, gaan wij aan de slag met de vormgeving. Wij zullen altijd een aantal pagina's gaan ontwikkelen en vervolgens aan jou laten zien. Wanneer de website of web-app naar wens is zullen we deze online zetten. Onze service stopt pas wanneer jij helemaal tevreden bent!

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil jij graag jouw wensen bespreken en een concept gaan ontwikkelen? Neem dan gerust contact op.

Naast het ontwikkelen van een website of webshop is ook het onderhoud ervan zeer belangrijk. Je wilt immers niet dat jouw website onverhoopt offline moet, omdat er spam of beveiligingslekken op te vinden zijn. Daarnaast is websiteonderhoud ook zeer aan te raden om de kwaliteitseisen hoog te houden en een optimale gebruikerservaring te kunnen handhaven.

JOUW WEBSITE LATEN ONDERHOUDEN DOOR EEN PROFESSIONAL

Wij vinden het onderhoud van jouw website zeer belangrijk. Door wekelijks jouw WordPress website door WE Bronckhorst te laten onderhouden kunnen wij ervoor zorgen dat de plugins up-to-date zijn en blijven. WordPress websites zijn namelijk niet alleen erg populair onder bezoekers, maar helaas ook onder hackers. Daarnaast is het onderhoud ook zeer belangrijk om de snelheid van de website te kunnen blijven garanderen. Op die manier kunnen bezoekers sneller informatie inwinnen en zullen ze langer op jouw website blijven. Wij maken dagelijks een back-up van de website. Op die manier kunnen wij op elk gewenst moment een back-up terugzetten. Iedere maand krijg jij een onderhoudsrapport in jouw mailbox. Zo weet jij meteen wat de actuele gezondheidsstatus van jouw website is!

AANPASSINGEN LATEN DOEN DOOR WE BRONCKHORST

In ons onderhoudspakket is ook 1 uur ondersteuning per maand inbegrepen. Dit betekent dat wij aanpassingen zoals het plaatsen van nieuwe afbeeldingen, teksten wijzigen, het plaatsen van een nieuwsbericht of een blog voor jou zullen doorvoeren. Zo heb jij zelf geen omkijken naar jouw website en kun jij de werkzaamheden volledig uit handen geven. Wel zo prettig!

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

of stuur ons een mailtje. Daarnaast is het ook mogelijk om ons contactpagina in te vullen. Graag tot ziens!