Websiteonderhoud

WEBSITEONDERHOUD OM JOUW WEBSITE UP-TO-DATE TE HOUDEN

JOUW WEBSITE LATEN ONDERHOUDEN DOOR EEN PROFESSIONAL

Wij vinden het onderhoud van jouw website zeer belangrijk. Door wekelijks jouw WordPress website door WE Bronckhorst te laten onderhouden kunnen wij ervoor zorgen dat de plugins up-to-date zijn en blijven. WordPress websites zijn namelijk niet alleen erg populair onder bezoekers, maar helaas ook onder hackers. Daarnaast is het onderhoud ook zeer belangrijk om de snelheid van de website te kunnen blijven garanderen. Op die manier kunnen bezoekers sneller informatie inwinnen en zullen ze langer op jouw website blijven. Wij maken dagelijks een back-up van de website. Op die manier kunnen wij op elk gewenst moment een back-up terugzetten. Iedere maand krijg jij een onderhoudsrapport in jouw mailbox. Zo weet jij meteen wat de actuele gezondheidsstatus van jouw website is!

AANPASSINGEN LATEN DOEN DOOR WE BRONCKHORST

In ons onderhoudspakket is ook 1 uur ondersteuning per maand inbegrepen. Dit betekent dat wij aanpassingen zoals het plaatsen van nieuwe afbeeldingen, teksten wijzigen, het plaatsen van een nieuwsbericht of een blog voor jou zullen doorvoeren. Zo heb jij zelf geen omkijken naar jouw website en kun jij de werkzaamheden volledig uit handen geven. Wel zo prettig!

 

Blogs over Websiteonderhoud

Hieronder zijn de meest de 3 interessante blogs over Websiteonderhoud geschreven door onze experts.

Profiteer van de Voordelen van een Digitale Strippendienst op je WordPress Website

Het kan soms frustrerend zijn om kleine aanpassingen aan je WordPress website te laten maken, vooral als je geen onderhoudsabonnement hebt. Daarom bieden wij onze klanten een flexibele en betaalbare oplossing in de vorm van onze digitale strippendienst. In deze blogpost bespreken we de voordelen van onze digitale strippendienst voor WordPress websites. Onze digitale strippendienst is ontworpen om kleine aanpassingen aan je WordPress website snel en efficiënt uit te voeren zonder de kosten van een volledig onderhoudsabonnement. Onze strippenkaarten zijn verkrijgbaar in sets van 10 of 20 en elke strippenkaart kan worden gebruikt voor kleine aanpassingen die niet langer duren dan 45 minuten. Door de strippendienst te gebruiken, kun je kleine wijzigingen aanvragen en deze snel laten uitvoeren door ons team van ervaren ontwikkelaars. Een van de voordelen van onze digitale strippendienst is dat je de status van je strippen en aanpassingsaanvragen kunt volgen via je WordPress dashboard. Dit biedt complete transparantie en stelt je in staat om de voortgang van je aanpassingsverzoeken te controleren. Onze digitale strippendienst is ook zeer flexibel en biedt de mogelijkheid om de strippen te gebruiken wanneer je ze nodig hebt. Dit maakt onze digitale strippendienst perfect voor kleine wijzigingen die snel moeten worden doorgevoerd. Als je meer wilt weten over onze digitale strippendienst voor WordPress websites, bezoek dan onze dienstenpagina's Website en Websiteonderhoud. Hier vind je meer informatie over onze onderhoudsabonnementen en digitale strippendienst. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen bij het optimaliseren van je WordPress website!

Nick peters

Eigenaar & Webontwikkelaar bij WE Brocnkhorst

De Voordelen van een Digitale Strippendienst voor je Laravel Webapplicatie

Ben je op zoek naar een snelle en efficiënte manier om kleine aanpassingen aan je Laravel webapplicatie te laten maken? Dan is onze digitale strippendienst de perfecte oplossing voor jou! In deze blogpost bespreken we de voordelen van onze digitale strippendienst voor Laravel webapplicaties. Onze digitale strippendienst is een flexibele en betaalbare manier om kleine aanpassingen aan je Laravel webapplicatie te laten maken zonder de kosten van een volledig onderhoudsabonnement. Onze strippenkaarten zijn verkrijgbaar in sets van 10 of 20 en elke strippenkaart kan worden gebruikt voor kleine aanpassingen die niet langer duren dan 45 minuten. Door de strippendienst te gebruiken, kun je efficiënt kleine wijzigingen aanvragen en deze snel laten uitvoeren door ons team van ervaren ontwikkelaars. Een van de voordelen van onze digitale strippendienst is dat je de status van je strippen en aanpassingsaanvragen kunt volgen via je Laravel webapplicatie. Dit biedt complete transparantie en stelt je in staat om de voortgang van je aanpassingsverzoeken te controleren. Onze digitale strippendienst is ook zeer flexibel en biedt de mogelijkheid om de strippen te gebruiken wanneer je ze nodig hebt. Dit maakt onze digitale strippendienst perfect voor kleine wijzigingen die snel moeten worden doorgevoerd. Als je meer wilt weten over onze digitale strippendienst voor Laravel webapplicaties, bezoek dan onze dienstenpagina's Programmeren, Website en Websiteonderhoud. Hier vind je meer informatie over onze onderhoudsabonnementen en digitale strippendienst. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen bij het optimaliseren van je online aanwezigheid!

Nick peters

Eigenaar & Webontwikkelaar bij WE Brocnkhorst

Het belang van webapplicatie-onderhoud voor jouw bedrijf

Het succes van jouw bedrijf hangt grotendeels af van hoe effectief en betrouwbaar jouw online aanwezigheid is. Een goed onderhouden webapplicatie is cruciaal voor het opbouwen van klantvertrouwen en het bevorderen van klanttevredenheid. In deze blog bespreken we de voordelen van webapplicatie-onderhoud en waarom het een slimme investering is voor jouw bedrijf. Veiligheid en bescherming Een van de belangrijkste voordelen van regelmatig onderhoud aan jouw webapplicatie is het waarborgen van de veiligheid. Door jouw webapplicatie up-to-date te houden met de nieuwste beveiligingspatches en -protocollen, verklein je het risico op cyberaanvallen en datalekken die jouw bedrijf en klanten kunnen schaden. WE Bronckhorst biedt programmering en websiteonderhoud diensten om jouw webapplicatie veilig en betrouwbaar te houden. Betere prestaties en gebruikerservaring Webapplicatie-onderhoud zorgt ervoor dat jouw applicatie soepel en efficiënt draait. Regelmatige optimalisatie van de code en het oplossen van bugs dragen bij aan snellere laadtijden en betere prestaties. Dit leidt tot een betere gebruikerservaring, wat essentieel is voor het aantrekken en behouden van klanten. Betrouwbaarheid en professionaliteit Een goed onderhouden webapplicatie straalt betrouwbaarheid en professionaliteit uit. Dit is belangrijk voor het opbouwen van vertrouwen bij jouw klanten en het bevorderen van klantloyaliteit. Door te investeren in onderhoud, laat je zien dat je geeft om jouw klanten en hun ervaring met jouw bedrijf. SEO en zichtbaarheid Een goed onderhouden webapplicatie heeft ook invloed op jouw zoekmachineoptimalisatie (SEO). Door ervoor te zorgen dat jouw applicatie up-to-date, snel en compatibel is met de nieuwste technologieën, verbeter je jouw kansen om hoger te scoren in de zoekresultaten en zo meer bezoekers naar jouw website te trekken. Kostenefficiëntie Hoewel het investeren in onderhoud een kostenpost lijkt, kan het op lange termijn kostenefficiënt zijn. Het voorkomen van grote problemen en het tijdig aanpakken van kleine problemen bespaart jou tijd en geld. Bovendien draagt een goed onderhouden webapplicatie bij aan klanttevredenheid en -loyaliteit, wat resulteert in een hogere omzet en winst. Technische ondersteuning Een ander voordeel van het investeren in webapplicatie-onderhoud is toeg

Nick peters

Eigenaar & Webontwikkelaar bij WE Brocnkhorst

Nick Peters eigernaar van We Bronckhorst

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

of stuur ons een mailtje. Daarnaast is het ook mogelijk om ons contactpagina in te vullen. Graag tot ziens!